Altijd gratis

Advies aanvragen

Niet alle organisaties hebben een IT'er in huis en kunnen hierdoor niet zo maar ergens terecht met hun vraag. Zodra je je waagt om aan een IT partij een vraag te stellen kom je nooit meer van hun Accountmanagers af. Wanneer ga je wat bij ze afnemen? Moeten ze nog meer uitleggen tot je iets gaat kopen?

Laten we dat eens niet doen. Als jij advies wilt, dan krijg jij dat - no strings attached. Ik zal je na je vraag niet één keer benaderen om je wat diensten af te laten nemen.

Dit is het moment om advies te vragen

Of je nu wel of geen IT-medewerker in huis hebt. Je laten adviseren door een externe partij met veel ervaring en kennis kan nooit kwaad. Zeker niet als die partij nooit opdringerige mailtjes gaat sturen. Een hele opluchting! Dus wat houdt je tegen?

Zelfs als hetgeen wat je wilt nog voor jouzelf onduidelijk is, kan ik je helpen. Het merendeel van mijn klanten weet niet wat het eigenlijk wilt. En hoe kunnen ze dat ook als ze niet genoeg weten over een applicatie? Door jouw kennis van de organisatie en mijn ervaring komen wij tot het juiste plan. Of je het plan intern gaat uitvoeren of graag van mijn hulp gebruikmaakt is geheel aan jou.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van OnlineTechTips? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier of via één van de e-mail adressen. Ik sta graag voor je klaar voor een persoonlijk advies.

E-mailadres

Info@OnlineTechTips.nl

Postadres

Burg. van den Oeverstraat 14

5076 GL Haaren

Nederland

Ik verwerk je gegevens zoals omschreven in mijn privacy statement.